Personvern

Vi er ansvarlige for behandlingen og beskyttelsen av dine personopplysninger.
Vi samler inn og lager følgende personlige informasjon du oppgir ved bestilling uten å dele det med noen tredjepart:

  • Kontaktdetaljer, betalingsinformasjon, IP-adresse og informasjon om størrelsen på din gruppe, for å kunne gjennomføre bestillingen.
  • Informasjon for å håndtere kjøp av gavekort (kontaktdetaljer, betalingsinformasjon, e-post-adresse og beskjed til mottaker).
  • Informasjon for å besvare eventuelle forespørsler (kontaktdetaljer).
  • Bilder av teamet (med muntlig gitt samtykke) for å kunne dele teambilder i sosiale medier.

Vi forbeholder oss retten til å anvende eller gi videre opplysninger i det omfang det er nødvendig for å overholde gjeldende lovgivning, foreta undersøkelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i etterforskningsøyemed.

Siden inneholder informasjonskapsler (cookies) som lagres på din maskin. Du kan velge å ikke godta bruk av informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser.

Informasjonskapslene har følgende roller:

  • Informasjonskapsler fra nettstedet brukes for å holde på informasjon om handlekurv og bestillinger, samt eventuelt dine innloggingsopplysninger om du er innlogget (altså ikke gjest).
    Disse er nødvendige for funksjonalitet på nettstedet.
  • Informasjonskapsler angående antall besøkende og relatert informasjon for bruken av nettstedet. Disse er utstedt av Google (Google Analytics). Ingen informasjon som kan spores tilbake til deg blir delt. Se Googles personvernserklæring.
  • Informasjonskapsler vedrørende betaling blir utstedt av leverandør av betaling som du velger å bruke (Paypal, Stripe etc.). Se disse organisasjonenes personvernserklæringer.
  • Vi er koblet til sosiale medier som Facebook og Instagram. Dersom du er innlogget på noen av disse mediene vil informasjonkapsler de har utstedt følge din bruk. Se relevante sosiale mediers personvernserkæring.

Bilder av laget som er tatt med muntlig samtykke kan publiseres av oss på sosiale medier som Facebook og Instagram.
Lagbildet ditt (uten navn) kan bli brukt av selskapet for markedsføring, f.eks. på bannere, reklamekampanjer, reklame på print o.l.

Under spillet filmer vi spillerne med overvåkningskamera. Lyd og bilde lagres på server i 3 timer.

Hvis du har ytterligere spørsmål vedrørende vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette en henvendelse til oss.

Du kan til enhver tid få innsyn i dine personopplysninger eller anmode oss om å få personopplysninger korrigert, slettet eller endret ved å rette en henvendelse til oss.

Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.