Vilkår

Generelt

Arendal Escape er en merkevare eid av Ezens AS (benevnt som «vi»/»oss» o.l. videre i dokumentet).

Ezens AS har organisasjonsnummer 921 717 466, og kan kontaktes på:

Nettstedet https://arendalescape.no er eid og blir drevet av oss.

Varemerker, logoer og bilder vist på nettstedet er i selskapets eie, der ikke annet fremkommer. Det er ikke tillat å bruke disse uten skriftlig samtykke fra oss.

Ingen del av disse vilkårene og betingelsene har som mål å gå utover dine lovfestede rettigheter. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene, inkludert alt innhold på nettstedet.

Vi vil gjøre vårt beste for å levere oppdatert og korrekt informasjon til enhver besøkende på nettstedet.

Arendal Escape

Under merkevaren «Arendal Escape» tilbyr vi escape room / mysterierom / utbryterrom. Spillene vi tilbyr er designet for lag. Minimum og maksimum antall deltakere vil fremgå ved bestilling.

Vi forbeholder seg retten til å endre, stenge eller fjerne deler av spill uten varsel.

Bestilling

Bestilling gjøres via vårt nettsted.

Den som gjør bestillingen må være minst 18 år gammel.

Den som bestiller må ha fullmakt til å foreta bestillingen på grunnlag av disse vilkårene for hele gruppen. Den som gjør bestillingen aksepterer disse vilkårene på egen vegne og på vegne av alle deltakerne i bestillingen. Personen er ansvarlig for å foreta alle skyldige betalinger til oss.

Din bestilling vil bli bekreftet via e-post. Bekreftelsen sendes til e-postadressen du oppgir når du foretar bestillingen. Hvis du har spam-/søppelpostfilter på e-postkontoen din, kommer kanskje ikke e-posten frem til deg.

Det er ditt ansvar å kontrollere at bestillingsbekreftelse som er sendt til deg er korrekt. Du er selv ansvarlig for å skrive inn riktige opplysninger under bestilling.

En bindende kontrakt mellom deg og oss trer i kraft når du mottar e-post om bekrefter bestilling.

Du kan overføre reservasjonen til annen person, forutsatt at du gir oss beskjed om dette.

Endring og avbestilling

Det er mulig å avbestille eller flytte timen ved å kontakte oss via e-post eller telefon, eller selv via nettstedet, men senest 48 timer før spillet starter.

Hvis du kontakter oss senere enn dette kan du måtte betale full pris for bestillingen. Dette gjelder også dersom du ikke møter opp for spillet som er bestilt uten forutgående beskjed.
Vi har rett til å sende deg faktura i disse tilfellene.

Gavekort

Fysiske gavekortet må fremvises når du ankommer lokalene på spilltidspunktet. Digitale gavekort brukes ved bestilling via vårt nettsted.

Gavekort kan ikke bli løst inn i kontanter. Utgåtte gavekort kan ikke brukes eller refunderes på noe vis.

Vi erstatter ikke gavekort som er mistet.

For bestillinger med gavekort gjelder samme regler for endringer og avbestillinger som for andre spill. Gavekortet anses som innløst hvis du ikke møter opp til avtalt spilltidspunkt eller kanseller/flytter bestillingen senere enn 48 timer i forveien.

Angrerett

Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19.

Bestillinger for bruk av våre spill er dermed ikke omfattet av angrerettsloven. Angreretten gjelder heller ikke gavekort. Vi selger ingen andre varer / tjenester på nettstedet.

Reklamasjon

For varer kjøpt i våre lokaler gjelder forbrukskjøpsloven.

Priser og betaling

Prisen på et spill er oppført på nettstedet ved bestilling. Prisene er oppgitt inkludert avgifter.

Aksepterte betalingsmetoder via internett er bankkort, PayPal og Vipps. Beløpet trekkes ved bestilling, og refunderes ved eventuell avbestilling.

De aksepterte betalingsmetodene på stedet er kontant, bankkort og Vipps.

I tilfelle færre personer deltar i spillet enn det er reservert for, vil ikke prisforskjellen bli tilbakebetalt.
Dersom flere personer deltar i spillet enn det er reservert for kan prisforskjellen ordnes ved ankomst.

Oppmøte

Oppmøte skjer ikke senere enn tiden som er avtalt. Vær oppmerksom på at vi i motsetning til noen andre escape room har lagt inn tid for opplæring og gjennomgang i bestilt tid.
Dere trenger derfor ikke møte 15 minutter før tiden.

Ved senere oppmøte enn avtalt tid kan gruppen få redusert tid. Ingen refusjon blir gitt i dette tilfellet.

Dere har anledning til å bruke spilllokalene kun under tiden avsatt til besøket. De kan ikke oppholde seg i lokalene før og etter oppsatt tid.

Adgang til spillet

Våre spill er ikke egnet for personer med helsemessige utfordinger som klaustrofobi. Noen rom kan oppleves som skremmende. Vi har begrenset mulighet til å tilrettelegge for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Ta kontakt så vil vi forsøke å tilrettelegge så godt som det lar seg gjøre.

Barn under 7 år kan ikke delta i spillene. Barn under 16 år må være i følge av en voksen.

Deltakere under påvirkning av rus, eller med voldelig eller trakasserende oppførsel kan nektes adgang til lokalene uten noe refusjon.

Alle som velger å besøke våre lokaler skal gjøre det på egen risiko. De er fullt ansvarlige for alle form for tap eller skade (fysisk eller psykisk) som skjer under besøket. De er forpliktet til å følge våre sikkerhetsregler som er gitt før starten av spillet.

Generelle regler

Så lenge du befinner deg i våre lokaler, forplikter du deg til å følge våre retningslinjer og rette deg etter de instruksjonene du får av våre ansatte.

Vi tolererer ikke noen form for trakassering av våre ansatte. I slike tilfeller kan spillet bli stoppet og/eller du kan bli bortvist fra lokalene uten refusjon. Trakassering kan også medføre utestengelse ved senere anledninger, uten refusjon.

Vi forbeholder oss retten til å vise bort kunder som fremstår berusede uten erstatning for bestilt rom.

Mat og drikke er ikke tillatt å ta med seg til spillet. Ingen opptak, hverken bilde eller lyd, tillatt inne i rommet. Det inkluderer bruk av mobiltelefoner, opptaksutstyr (video og/eller audio) og kamera.

Vi forventer at du ikke avslører detaljer fra spillene, enten direkte eller indirekte.

Det er ikke tillatt å bruke fysisk makt på utstyret i lokalene. Hvis du forårsaker skade på noe i selskapets eie vil vi kunne kreve erstatning for hele kostnaden for reparasjon.

Du må opptre med aktsomhet under spillet og ikke ta unødvendige risikoer som å klatre på utrygge overflater som ikke er designet for dette formålet. Spillet krever ikke slike aktiviteter, og kundene vil bli informert om dette før spillet starter.
Du er ansvarlig for din egen sikkerhet under spillet.

Force Majeure

Vi har intet ansvar eller kan betale noen erstatning for kanselleringer eller noen skade når våre forpliktelser blir påvirket som et resultat av «force majeure».

«Force majeure» beskriver særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll. Som eksempler på slike ekstraordinære hendelser utenfor en parts kontroll kan nevnes krig, terror, opprør, blokade, naturkatastrofer, streik, importrestriksjoner, hyperinflasjon, ran og innbrudd.

Personvern

Vi er ansvarlige for behandlingen og beskyttelsen av dine personopplysninger.
Vi samler inn og lager følgende personlige informasjon du oppgir ved bestilling uten å dele det med noen tredjepart:

  • Kontaktdetaljer, betalingsinformasjon, IP-adresse og informasjon om størrelsen på din gruppe, for å kunne gjennomføre bestillingen.
  • Informasjon for å håndtere kjøp av gavekort (kontaktdetaljer, betalingsinformasjon, e-post-adresse og beskjed til mottaker).
  • Informasjon for å besvare eventuelle forespørsler (kontaktdetaljer).
  • Bilder av teamet (med muntlig gitt samtykke) for å kunne dele teambilder i sosiale medier.

Vi forbeholder oss retten til å anvende eller gi videre opplysninger i det omfang det er nødvendig for å overholde gjeldende lovgivning, foreta undersøkelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i etterforskningsøyemed.

Siden inneholder informasjonskapsler (cookies) som lagres på din maskin. Du kan velge å ikke godta bruk av informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser.

Informasjonskapslene har følgende roller:

  • Informasjonskapsler fra nettstedet brukes for å holde på informasjon om handlekurv og bestillinger, samt eventuelt dine innloggingsopplysninger om du er innlogget (altså ikke gjest).
    Disse er nødvendige for funksjonalitet på nettstedet.
  • Informasjonskapsler angående antall besøkende og relatert informasjon for bruken av nettstedet. Disse er utstedt av Google (Google Analytics). Ingen informasjon som kan spores tilbake til deg blir delt. Se Googles personvernserklæring.
  • Informasjonskapsler vedrørende betaling blir utstedt av leverandør av betaling som du velger å bruke (Paypal, Stripe etc.). Se disse organisasjonenes personvernserklæringer.
  • Vi er koblet til sosiale medier som Facebook og Instagram. Dersom du er innlogget på noen av disse mediene vil informasjonkapsler de har utstedt følge din bruk. Se relevante sosiale mediers personvernserkæring.

Bilder av laget som er tatt med muntlig samtykke kan publiseres av oss på sosiale medier som Facebook og Instagram.
Lagbildet ditt (uten navn) kan bli brukt av selskapet for markedsføring, f.eks. på bannere, reklamekampanjer, reklame på print o.l.

Under spillet filmer vi spillerne med overvåkningskamera. Lyd og bilde lagres på server i 3 timer.

Hvis du har ytterligere spørsmål vedrørende vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette en henvendelse til oss.

Du kan til enhver tid få innsyn i dine personopplysninger eller anmode oss om å få personopplysninger korrigert, slettet eller endret ved å rette en henvendelse til oss.

Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.